چگونه بهتر قرآن بخوانیم؟ نکاتی برای تقویت روخوانی قرآن

معمولا اولین گام برای آشنایی با قرآن روخوانی آن است که اکثر مواقع سخت به نظر میرسد. همه ما در هنگام برخورد با زبان و محتوایی جدید دچار مشکلاتی در درک آن میشویم. قرآن نیز از این قاعده مستثنی نیست زیرا زبان قرآن، زبانی پر رمزوراز و پیچیده است. در چنین شرایطی چه باید کنیم؟ آیا باید در میانه مسیر کار را رها و هدف خود را فراموش کنیم؟ اگر شما در مسیر آشنایی با قرآن هستید و مشکلاتی در روان خوانی و حفظ آن دارید، تا انتها با این مطلب همراه باشید. زیرا در ادامه راهکارهایی معرفی میشوند که به شما کمک میکنند هر چه بهتر و راحتتر با این کتاب آسمانی مأنوس شوید. حتی شاید با داشتن استمرار و تلاش کافی بتوانید قرآن را حفظ کنید.
۷ نکته برای تقویت روخوانی قرآن
تصور نکنید که شما در این مسیر تنها هستید، زیرا همه در اولین قدم برای فراگیری قرائت قرآن تلاش و کوشش زیادی داشتهاند. پس دلسرد نشوید و به این فکر کنید که روخوانی و درک صحیح کلام الله چه اثرات مثبتی در زندگی شما خواهد داشت. در ادامه مسیر هم، نکاتی را که پیرامون آن صحبت خواهیم کرد مدنظر قرار دهید تا فراگیری و تقویت روخوانی قرآن برای شما آسان شود.
۱. هدفمند و وفادار پیش بروید
اولین کاری که در مسیر انس با قرآن و آشنا شدن با این کتاب آسمانی باید انجام دهید، تعیین هدفی است که اجرای آن امکان پذیر باشد. شما باید متناسب با شرایط روحی، جسمی و اجتماعی که دارید برای خود مسیری مشخص، واضح و روشن را طراحی کنید. مسیری که توانایی طی کردن آن را داشته باشید. بعد از این که هدف خود را مشخص کردید باید به خود قول بدهید که تحت هر شرایطی به آن وفادار و پایبند بمانید و در اجرای آن مضایقه نکنید.
به عنوان مثال شما میخواهید روخوانی قرآن را در خود تقویت کنید؛ اما کارمند هستید و دو فرزند کوچک نیز در خانه دارید. در چنین شرایطی شما نمیتوانید روزی ۵۰ صفحه از قرآن را تلاوت کنید و اگر اینطور هدفگذاری کنید، سرخورده میشوید و مسیر را ترک میکنید. به جای این کار میتوانید روزی ۵ صفحه اما مستمر قرآن بخوانید. مطمئن باشید اگر درست هدف گذاری کنید و به آن وفادار بمانید زودتر از آنچه که فکرش را بکنید به مقصد میرسید.
۲. در مسیر انس با قرآن صبور باشید و به خدا توکل کنید
ادامه مطلب در وبسایت زیر
eliyeen.com/blog