برای حفظ قرآن از کجا شروع کنیم؟ ابتدا کدام جزء را حفظ کنیم؟

آیا شما هم دوست دارید حافظ قرآن شوید ولی نمیدانید چگونه و از کجا شروع کنید؟ آیا این مسیر پر خیر و برکت برایتان دست نیافتنی به نظر میرسد؟ اگر پاسخ شما به سوالات فوق مثبت است، تا انتها با این مطلب همراه باشید. زیرا در این مقاله بهترین راه برای شروع حفظ قرآن و بهترین روش برای این کار را معرفی و بررسی میکنیم. این مسیر پر فیض آنقدرها هم که به نظر میرسد سخت نیست و فقط کافی است هدف خود را مشخص کنید، قدم در راه بگذارید و به خدا توکل نمایید. مطمئن باشید تلاش و کوشش شما بی نتیجه نمیماند.
حفظ قرآن را از کجا شروع کنیم؟
در مسیر حفظ قرآن داشتن هدف مشخص امری مهم است. افراد زیادی در این مسیر هستند که فقط بنابر علاقه شخصی و به منظور بهرهمندی از ثمرات حفظ قرآن در این راه قدم میگذارند. افراد دیگری هم هستند که هدفشان از حفظ قرآن شرکت در مسابقات، آزمونها و حضور در کلاس و مباحثه با حافظان قرآن است. با مشخص شدن هدف و مسیر، میتوان روش مناسبی برای حفظ و آموزش را به قرآن آموزان پیشنهاد کرد.
برخی از اساتید پیشنهاد میکنند که اگر افراد قصد دارند بنابر علایق شخصی قرآن را حفظ کنند، نیازی به رعایت کردن ترتیب خاصی ندارند و از هر کجای قرآن که دوست داشتند میتوانند فرآیند حفظ را آغاز کنند. بهعنوان مثال افراد دوست دارند سورههایی مانند الرحمن، یاسین و واقعه را در ذهن خود محفوظ داشته باشند یا بعضیها فقط دوست دارند یک الی چند جزء قرآن را در شروع مسیر حفظ کنند.
از طرف دیگر مدرسان قرآن بیان میکنند که اگر هدف شما از حفظ کلام الله شرکت در مسابقه و آزمون است، بهتر است شاکله آموزش خود را بر نظم سوار کنید تا در حفظ مفاهیم و موضوعات دچار خلط مبحث نشوید. این آموزگاران بیان میکنند که افراد میتوانند آموزش را از جزء سیام شروع کنند زیرا جزء ۳۰ دروازه ورود به قرآن است و معتقدند شاید مواجه شدن با سورههای بلند در بدو کار موجب ترس قرآنآموز شود.
برخی اساتید دیگر اعتقاد دارند که اگر حفظ قرآن از پنج جزء
ادامه مطلب در وبسایت زیر
eliyeen.com/blog